Izvor: MONDO.RS
18.08.2023 u 10:48
0

SAHRANJEN U TAJNOSTI?: Evo gde je pokopan monstrum iz Gradačca

Telo Nermina Sulejmanovića danima niko nije hteo da preuzme, a on je, navodno, sahranjen u tajnosti, u blizini Gradačca.

Nermin Sulejmanović koji je u svom krvavom piru 11. avgusta ubio suprugu N.H i dvoje turskih državljana, sahranjen je u tajnosti u blizini Gračanice, mesta koje je tridesetak kilometara udaljeno od Gradačca.

Zbog stravičnog zločina proglašena je trodnevna žalost i žrtve su sahranjene, ali telo ubice niko nije hteo da preuzme i sahrani pa je on na kraju u tajnosti ukopan.

„SAMO DA MU SE ZATRE SVAKI TRAG“: Krvnika iz Gradačca čeka ista sudbina kao ubicu s Cetinja

Zbog zločina je potkopano poverenje javnosti u rad suda i policije, a pokrenuta je i istraga kako bi se utvrdilo ko je Nerminu otkrio gde se krije njegova supruga.

Među osumnjičenima se našla i policajka DŽ.S. koja je navodno bila u vezi sa ubicom, ali je ona u tom trenutku bila na odmoru u Italiji, pa do visokopozicioniranih policajaca koji su se družili sa njim, ali i pojedinih sudija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter