Izvor: Alo.rs
17.08.2023 u 22:25
0

„SAMO DA MU SE ZATRE SVAKI TRAG“: Krvnika iz Gradačca čeka ista sudbina kao ubicu s Cetinja

Nermin Sulejmanović (35), bodibilder i fitnes trener sa debelim kriminalnim dosijeom, zavio je maleni Gradačac u crno, usmrtivši tri i teško ranivši još tri osobe. Dodatno je šokirao javnost jer je svoj krvavi pir uživo prenosio na Instagramu.

U prethodnih nedelju dana otkriveni su mnogi šokantni detalji jezivog zločina koji je definitivno mogao da bude sprečen. Monstrum je imao svesnu ili nesvesnu podršku onih koji su, pre svega, trebalo da zaštite njegovu nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović koja je zbog porodičnog nasilja pobegla sa devetomesečnom bebom kod tetke.

Mnogo toga o Nerminu znamo, ali brojne kockice ove monstruozne kriminalne slagalice i dalje nisu složene. Ovo su četiri najvažnija pitanja u vezi sa Nerminom Sulejmanovićem koja su i dalje bez odgovora.

1. Ko će ga i gde sahraniti?

Telo trostrukog ubice nalazi se u Komemorativnom centru u Tuzli, a do danas niko nije podneo zahtev za njegovo preuzimanje. Ovu informaciju za Klix.ba potvrdio je Faruk Latifagić, direktor Komemorativnog centra u Tuzli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter