Izvor: tanjug
14.12.2022 u 20:52
0

SAOBRAĆAJNA NEZGODA U ČAČKU: Povređena dva pešaka!

U saobraćajnoj nezgodi koja se u popodnevnim satima dogodila u Bulevaru Oslobođenja u Čačku, na obeleženom pešačkom prelazu oboren je muškarac, rodjen 1949. godine.

OBORENA ŽENA NA PEŠAČKOM NA BULEVARU: Hitno prevezena na VMA

U Urgentno-prijemnu službu čačanske Opšte bolnice primljen je muškarac povredjen prilikom udarca kolima na pešačkom prelazu. Nakon opservacije, čovek je zbrinut na odeljenje intezivne nege sa teškim telesnim povredama, potvrdjeno je iz čačanske bolnice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Isti izvor navodi da muškarac ima višestruke prelome lobanje, ekstremiteta i grudnog koša i za sada je životno ugrožen.

U toku današnjeg dana još jedan muškarac je zadobio povrede takodje kao pešak, ali je sa lakšim povredama, na sopstveni zahtev pušten na kućno lečenje.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter