Izvor: Mondo
08.02.2024 u 05:00
0

SCENA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Majka dečaka ubice u incidentu sa roditeljima tragično nastradale dece

Nakon završenog ročišta za masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", došlo je do manjeg incidenta u holu Višeg suda u Beogradu između roditelja žrtava i majke dečaka ubice.

Danas je u Višem sudu u Beogradu nastavljeno suđenje roditeljima dečaka ubice koji je 3. maja 2023. godine počinio masakr u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu u kojoj je ubio 10 osoba, devet učenika i školskog čuvara, kao i vlasniku i instruktoru streljane u koju je dečak išao sa ocem.

TANJUG/ Jelena Lazarević/ bg

Suđenje je počelo u 10:30 časova, završilo se oko 12 časova, a u ponedeljak je sudsko veće donelo odluku da se suđenje zatvori za javnost.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U OBRENOVCU: Pokošen motociklista, delovi vozila rasuti po putu

Nakon završenog ročišta, majka dečaka ubice je pogledala slike ubijene dece koju su doneli roditelji čija deca su nastradala u masakru. Kada je majka dečaka ubice prolazila i pogledala slike, roditelji ubijene dece su reagovali i vikali su na nju – „Žena monstrum, zlo, šta gledaš, šta gledaš?!“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter