Izvor: KURIR
19.04.2024 u 10:16
0

SIN, BRAT I SNAJA ZORANA MARJANOVIĆA SVEDOČE O UBISTVU JELENE: Evo šta su Miloš i Zorica govorili o odnosu pevačice i njenog muža

U Višem sudu u Beogradu za sutra je zakazan nastavak suđenja Zoranu Marjanoviću koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović a najavljeno je da bi kao svedoci trebalo da budu saslušani Zoranov sin iz prvog braka Uroš, brat Miloš i snaja Milica. Osim najbližih srodnika Zorana Marjanovića, sudsko veće za sutra je pozvalo i policajca Borisa Pucića, kog je optuženi pozvao u vreme nestanka Jelene.

Podsetimo, Uroš Marjanović na prethodnom suđenju odbio je da svedoči, na šta po zakonu ima pravo i on do sada nije dao iskaz u postupku.

– On će i sutra u sudnici imati mogućnost da se izjasni da li želi da svedoči ili ne. Brat Miloš prvi put je saslušan u decembru 2019. tokom trajanja prvog suđenja Zoranu Marjanoviću – podseća sagovornik Kurira. Podsetimo, on je tada ispričao da se seća da ga je brat panično pozvao da dođe na nasip „jer je nestao član porodice“.

– Želeo sam da je nađem, tražili smo je, vremena i redosleda kako smo se kretali se ne sećam – ispirčao je tada u sudnici Miloš Marjanović, tvrdeći da ne stoje navodi iz optužnice da su u periodu od 15.56 do 17.14 sati svi telefoni muških članova porodice Marjanović bili isključeni ili u mirovanju.

UHAPŠEN SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Glumca uhvatili tokom kupovine droge, evo šta mu je nađeno
Podsetimo, prema navodima optužnice Zoran, njegova supruga Jelena i njihova tada trogodišnja ćerka otišli su na nasip jer je Jelena želela da trči. Zoran je navodno ostao sa ćerkom ali su joj ubrzo krenuli u susret. Prema navodima optužnice, iskoristio je poverenje supruge, namamio je da siđe sa nasipa a potom je ubio udarcima u glavu u kanalu, dok je njihova ćerka ostala na nasipu. S druge strane, Marjanović je tokom prvog suđenja izjavio da nije silazio sa nasipa kao i da se nije odvajao od ćerke i da lično misli da je njegovu suprugu ubio psihopata. Na početku ponovljenog suđenja, odbio je da ponovo iznosi odbranu i odgovara na pitanja, već je samo kratko rekao da ostaje pri izjavama koje je ranije dao.

Njegova snaja Milica Marjanović koja bi sutra ponovo trebalo da iznese svoja saznanja tokom prethodnog svedočenja ispiračala je da su ona i njen suprug u noći dok se tragalo za Jelenom bili na nasipu i pokušavali da je pronađu. Otkrila je tada i da su svi muški članovi porodice bili na nasipu gotovo cele noći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter