Izvor: 24sedam
22.01.2024 u 16:38
0

SMANJILA ŽELUDAC U TURSKOJ, PA UMRLA U BEOGRADU: Ovo je Britanka kojoj je pozlilo

Morgan Ribeiro (20) iz Velike Britanije, koja je imala operaciju želuca u Turskoj, preminula je u Beogradu nakon što joj je pozlilo u avionu tokom povratka kući.

printscreen tiktok

Ona je, kako se navodi, u Tursku otputovala sa dečkom, a operacija želuca je platila 3.000 evra. Pošto je bila maltretirana od strane okoline zbog svoje preterane težine odlučila se na potez smanjenja želuca.

AVION HITNO SLETEO U BEOGRAD! Britanka (20) umrla posle operacije želuca u Turskoj

Operisana je 5. januara, a tri dana kasnije joj je rečeno da može napustiti bolnicu i da može da se vrati kući.

Naši lekari su otkrili da joj je tokom intervencije u Turskoj presečeno tanko crevo, što je dovelo do infekcije.

Lekari su tokom operacije morali da uklone više od 10 centimetara tankog creva, ali je kod Morgan 9. januara došlo do srčanog zastoja, zbog čega je stavljena u indukovanu komu. Četiri dana kasnije preminula je u bolnici u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter