Izvor:
20.05.2017 u 01:11
0

Smrt u Žitorađi pod sumnjivim okolnostima: SIN SUMNJA DA SU MU OCA BACILI SA VIKENDICE!

Siniša Milenković (53) iz Žitorađe preminuo je u niškom Kliničkom centru, najverovatnije od posledica tuče koja se desila 8. maja u selu Konjarnik u Opštini Žitorađa. Kako nezvanično saznajemo, on je tada bačen sa sprata vikendice u selu, a prethodno je sa grupom muškaraca bio u vikendici, na proslavi Markovdana, seoske slave.

Njegov sin, Bogdan Milenković, kaže da je Siniša sa petnaestoricom poznanika bio u vikendici i da se pad desio oko 16 časova.

Dovezli su ga u Hitnu pomoć u Žitorađi i tamo je lekar konstatovao da ima lake telesne povrede, te su ga dovezli kući. Kako mu nije bilo dobro, ubrzo smo ga prevezli u prokupačku bolnicu, gde su lekari konstatovali da su u pitanju ozbilјne povrede, odnosno da su mu polјomlјeni treći i četvrti pršlјen i hitno ga prebacili na dalјe lečenje u niški Klinički centar – kaže Bogdan.

On je kratko dodao da su okolnosti pod kojima je njegov otac povređen i zbog kojih je danas preminuo u niškom Kliničkom centru, vrlo sumnjive.

Nemojte sada više ništa da me pitate, molim vas, nakon sahrane sam spreman da razgovaram sa vama i iznesem sve dokaze koje imam – rekao je Bogdan.

Sinišu će sahraniti u subotu na groblјu u Žitorađi. Narednih dana, kada se ispitaju svi akteri i svedoci, znaće se detalјnije kako se sve desilo.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter