Izvor:
18.12.2016 u 15:36
0

Srpski mladići IZBODENI na Kosovu: Šestorica ih brutalno napala!

Dvojicu mladića iz Parteša, Slobodan Savić (26) i Marko Mirković (18), izboli su u subotu nepoznati napadači u selu Grnčar, u opštini Klokot.

Savić se trenutno nalazi na lečenju u bolnici u Gračanici. Savić je, prema rečima njegove majke Slobodanke, zadobio povrede u donjem delu leđa i u preponi i hitno je prebačen u bolnicu u Gračanici, dok je Mirković dobio ubod u grudi i levi kuk i njega su nakon ukazane pomoći u gnjilanskoj bolnici pustili kući.

Dvojicu Srba su u subotu oko 13.30 po izlasku iz seoskog kafića napala šestorica muškaraca koja su tu prethodno bila, kaže za RTV Kim majka povređenog Savića.

– Oni su krenuli kući i ispred auta su prvo napali Marka, a onda i mog sina Slobodana. Bilo ih je šest, a pre nego što su ih napali bili su u istom kafiću za susednim stolom. To mi je ispričao sin. Rekao mi je da su ih čuli da su razgovarali na albanskom – ispričala je Savićeva majka.Slobodanka tvrdi da pre napada nije bilo nikave svađe između dvojice Srba i grupe koja je sedela za susednim stolom.

Policija je obaveštena o napadu, a Savić je, kako tvrdi njegova majka, dao izjavu tužiocu u Gnjilanu.Prošlog petka je u Grnčaru pretučen Srbin G.P. Njega su, prema lokalnim izvorima, pretukla trojica Albanaca od kojih je jedan navodno dugovao novac za auto povređenom Srbinu.

Kurir
Foto: STOCK SHUTTERSTOCK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter