Izvor: Kurir
10.11.2023 u 12:29
0

STEVO HTEO DA UPALI ŠPORET I SVE BUKNULO Komšije o TRAGEDIJI u Zemunu: Danima je smrdelo, kuća se punila gasom, upozoravali smo…

Stevo Ljiljak (74) je nastradao u eksploziji u Zemunu dok je njegova ćerka Biljana (50) povređena.

Podsetimo, eksplozija je bila jutros oko 4 sata kada dok je stariji bračni par spavao.

– Danima je smrdelo gas i upozoravali smo na to, međutim, izgleda da je sinoć sve kulminirao i da je zato došlo do eksplozije u kući u kojoj su živeli sami Stevo i Biljana – kažu komšije i dodaju:

– Eksplozija je bila baš velika i cela kuća im se urušila, kažu da im je ostao čitav jedino dimnjak. Inače, kuća se nalazi u dvorištu u kome ima još jedna kuća u kojih živi Biljanina sestra sa porodicom.

Kako dalje navode meštani Ševine ulice u Zemunu, njihov komšija nije preživeo.

– Steva je preminuo na mestu nakon što je kao ranoranilac ustao jutros i krenuo da založi vatru. Kada je upalio upaljač i stavio u šporet buknula je eksplozija jer se kuća prethodno napunila gasom. Njegova ćerka Biljana koja je u tom trenutku spavala zadobila povrede glave i opekotine po licu. U pitanju su teške telesne povrede. Kuća se cela urušila.

Meštani ove ulice navode da su majstori za gas baš juče stigli do njihove kuće sa kopanjem.

– Sprovodi se gas u ulici i kod njih su juče baš došli i kopali. Pored gasa osetio se i čudan miris sumpora.

Ćerka nastradalog Steve besno je poručila pred okupljenima.

– Ko će sad da odgovara za ovu?! – rekla je ćerka nastradalog čoveka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter