Izvor: Alo.rs
30.01.2024 u 23:44
0

STRAVIČAN POŽAR U KRAGUJEVCU, IMA POVREĐENIH: Žena prevezena u bolnicu

Večeras oko 20 časova izbio je požar u kući u Jefimijinoj ulici u kragujevačkom naselju Stara kolonija.

U POŽARU U KAPETAN MIŠINOJ NASTRADAO MUŠKARAC: Doktorka iz Hitne rekla da je telo pored bilo od malog psa

Povređena je starija ženska osoba koju su spasili vatrogasci koji su i ugasili požar.

Iz Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu rečeno je da je osam vatrogasaca-spasilaca sa tri vozila izašlo na teren nakon dojave u 19.58.

– Spaseno lice je predato ekipama Hitne pomoći zbog udisanja dima i opekotina – izjavio je za RTS načelnik Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu Zoran Kočović.

Ekipa Zavoda za urgentnu medicinu zbrinula je povređenu ženu i prevezla je u kragujevački Univerzitetski klinički centar, gde će joj biti utvrđen stepen povreda.

Požar je brzo lokalizovan i ugašen, a uzrok izbijanja biće utvrđen posle uviđaja koji obavljaju pripadnici policije i vatrogasno-spasilačke službe u Kragujevcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter