Izvor: HappyBSC/Kurir/Alo
08.06.2022 u 21:45
0

STRAVIČAN PRIZOR U VIĆENCI: Ovo je Lidija Miljković koju je bivši suprug hladnokrvno ubio nasred ulice! (FOTO)

Srpkinja Lidija Miljković (42) ubijena  je jutros u Vićenci, kada je na nju ispalio nekoliko hitaca bivši suprug Zlatan Vasiljević (44) koji je potom pobegao s lica mesta, ali je nakon toga pronađeno njegovo beživotno telo. Italijanska policija je saopštila da je izvršio samoubistvo.

Miljkovićeva je ovog jutra otpratila decu do škole, a potom krenula na posao u hotel gde je radila kao sobarica, kada je na nju ispaljeno nekoliko hitaca od strane, te je odmah podlegla povredama.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na socijalnoj platformi Tviter osvanule su veoma potresne fotografije s mesta zločina, a ubrzo su postale viralne širom Italije i Srbije.

Na Fejsbuk profilu nastradale žene i dalje postoje fotografije na kojima pozira sa Zlatanom, iako su neko vreme bili razvedeni.

SRBIN NAPRAVIO KRVAVI PIR U ITALIJI! Zlatan Vasiljević upucao bivšu ženu, devojku, a potom izvršio samoubistvo! (VIDEO)

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter