Izvor: Kurir
24.06.2023 u 10:52
0

TUGA U PROKUPLJU: Tela nestalih dečaka i devojčice izvučena iz vode

Tela dečaka i devojčice, nestalih u ataru sela Resinac kod Prokuplja, izvučena su iz vode, nakon što je ispumpavanjem vode smanjen njen nivo.

Rođaci stradale dece su potvrdili za RTS da je reč o bratu (14) i sestri od strica (17), rodom iz obližnjeg sela Donje Rečice.

Dečak i devojčica su nestali juče u rupama koje su nastale iskopom zemlje za ciglanu, a koje su napunile poslednje obilne padavine.

„OVAJ DOKUMENT BIA JE DOKAZ DA JE REŽIM U PRIŠTINI PRIPREMAO NOVA HAPŠENJA I PROTERIVANJE SRBA“: PETAR PETKOVIĆ se obratio NACIJI

Ta jezera su poslednjih dana bila mesto gde su se osvežavali i kupali i mladi i stariji ljudi iz okolnih sela.

To gradilište nije imalo stalno obezbeđenje, čuvara, ali su tu stalno bili radnici ciglane, koji nisu uspeli da utiču na kupače i izletnike, kao ni table upozorenja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter