Izvor: BSC Happy
24.06.2023 u 10:37
0

„OVAJ DOKUMENT BIA JE DOKAZ DA JE REŽIM U PRIŠTINI PRIPREMAO NOVA HAPŠENJA I PROTERIVANJE SRBA“: PETAR PETKOVIĆ se obratio NACIJI

Javnosti se povodom teške situacije na Kosovu i Metohiji obratio direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković.

Petković je na početku izlaganja napomenuo da ima nepobitne dokaze koji govore kakvi su prevaratni Kurti i Svečlja

Danas ću vam ovde predstaviti nepobitne dokaze koji jasno pokazuju koliki su prevaranti i lažovi Kurti i Svečlja. Da vidite sa kakvim dezinformacijama se suočavamo. Opšti informacioni rat sa ciljem da se razori Srbija i da se naudi narodu na KiM. U roku od 24 sata će se obratiti predsednik Aleksandar Vučić sa mnogo više podataka i informacijama. Intenzivni razgovori su u toku našeg predsednika sa našim vojnim vrhom. Donosićemo važne odluke. Borićemo se da sačuvamo mir. Učinićemo apsolutno sve da ukažemo svetu i domaćoj javnosti sa kakvim prevarama se suočavamo. Da se stvara prostor da Kurti može neosnovano da hapsi po KiM, da nas uvodi u nove sukobe. Iza ovoga stoje neke velike sile koje pomažu Kurtiju – kaže on.

Direktor Kancelarije je naveo da Priština pokušava da izazove incident, ovog puta je to sa navodnim automobilom iz Beograda

Sinoć u 19.40 minuta u naselju Kolonija u Zvečanu, ROSU, do zuba naouržani upada u ovo mesto i otprilike sat vremena posle toga Svečlja saopštava kako je pronađen automobil registarskih oznaka BG 9559 WJ; kaže da su u tom automobilu pronađeni oružje i eksploziv. Odmah napada Beograd, da smo mi koji stojimo iza toga da se teroristički napadnu građani i institucije Kosova. To je manir Svečlje, da bez dokaza politički napada. To sve čini kada se obraća zamenik komandira kosovske policije za sever, koji kaže da čeka da dođu specijalni timovi KFOR-a, da vide šta je pronađeno u automobilu. Vi vidite da Svečlja već pripremljeno izlazi sa informacijom da su u automobilu pronađene „zolje“ i „ose“ i nekakav eksploziv. Ja u ruci držim neoboriv dokaz, gde ću vam pokazati najplastičnije o kakvim lažovima i prevarantima je reč – rekao je Petković.

On je rekao da poseduje dokumetnt BIA, koji svedoči da je prištinski okupacioni režim planirao egzodus Srba sa KiM

Ovaj dokument pod delovodnim brojem 571-013/2023. koji je poslat 23.06 2023. u ranim jutarnjim časovima, mnogo pre navodne akcije u Zvečanu, gde BIA kaže sledeće: „Preduzimajući aktivnosti BIA je prikupila informacije da privremene prištinske institucije i njihove službe bezbednosti pripremaju nova hapšenja Srba i relativno izazivanje međuetničkih sukoba i proterivanje srpskog naroda sa severa KiM. Kosovska policija, ilegalno oružje koje su u prethodnom periodu zaplenili od građana od albanske i srpske nacionalnosti, koji nisu imali odgovarajuće dozvole, transportuje iz svojih podstanica kosovske policije, potom prevozi u bazu specijalnih jedinica kosovske policije „Belvedere“ u južnom delu Kosovske Mitrovice – istakao je Petković.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter