Izvor: tanjug
25.01.2021 u 07:37
0

TEŠKA NOĆ: Pešak poginuo na obilaznici od Surčina ka Batajnici

Prema rečima dežurnog dispečera Hitne pomoći, noć u Beogradu je protekla relativno mirno.

Dežuralo je 20 ekipa hitne pomoći, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 88 puta, od čega je na javnim mestima bilo sedam intervencija.

Sinoć u 19.02, Hitna pomoć je po pozivu policije došla na obilaznicu od Surčina prema Batajnici gde je mogla da konstatuje smrt pešaka.

ZANIMAĆE VAS I OVO: 

NOVI POTRES KOD PETRINJA! „Cela kuća se zatresla!“ (FOTO)

Dodik: Izjava Izetbegovića povezana sa napadom na Vučića

KRVAV OBRAČUN U NIŠKOM SELU! Povređene tri osobe!

TRAGEDIJA U LOZNICI: U saobraćajnoj nesreći na licu mesta poginuo poznati psihijatar

POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA? Afera „prisluškivanje“ dobija novi epilog

Prema rečima dežurnog dispečera, smanjen je broj interkliničkih transporta kovid pacijenata, kao i ukupan broj intervencija zbog moguće infekcije korona virusom.

Ipak, tokom noći su se javljali hronični bolesnici – hipertenzičari, koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti s kardio-vaskularnim, respiratornim tegobama i sa akutnim problemima, kao i brojni građani koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter