Izvor: happy bsc
24.01.2021 u 22:22
0

VEČERAS NASTAVAK „IZA BRAVE“: Saznajte zašto su Legija i Zvezdana Jovanovića na robiji već 17 godina! (HAPPY TV, 20.50 ČASOVA)

Zasto je sinoć prekinuta emisija „Iza brave“, baš u trenutku kad je kapetan Dragan počeo da otkriva surovu istinu svih Srba, zatvorenih u hrvatskoj „Lepoglavi“?

Večeras, od 20.50h, bez cenzure, sve što je sakrivano o ulozi Milorada Ulemeka Legije i Zvezdana Jovanovića na ratištu i zbog čega su na robiji 17 godina.

Zašto je država izdala Kapetana Dragana i time omogućila ustaškom režimu u Hrvatskoj da pokrene stotine sličnih procesa i osudi mnoge nevine Srbe bez ikakvog dokaza?

Da li je postao nepotreban i nepodoban onog trenutka kada su izdajnici preuzeli vlast, kao i mnogi koji su se borili za srpski narod?

Koje zakulisane igre su se vodile i ko je prodao srpske heroje?

Ko je uzeo „30 Judinih srebrnjaka“ i sakrio istinu od građana Srbije o tome šta se stvarno dešavalo i šta se dešava?

Ekskluzivan video materijal sa ratišta biće prikazan u okviru jezivog svedočenja Kapetana Dragana.

Ispovest vođe „Knindži“ počinje večeras u 20.50 u „Iza brave“ i donosi neverovatne detalje o „Kepu“.

Heroj, zločinac, vođa, beogradski mangup… razne etikete stavljale su se uz ime ovog čoveka za koga su mnogi govorili da ne znaju da li je ludo hrabar ili previše inteligentan.

Nakon što je odslužio celu kaznu, kapetan Dragan je, po prvi put u javnosti, svoju zatvorsku sudbinu otkrio ekipi “Iza brave”.

Deo neverovatnog svedočenja pogledajte u videu ispod…

Veče istine niko ne može da zaustavi!

Ostanite uz Happy televiziju! 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter