Izvor:
30.01.2017 u 13:50
0

Teška SAOBRAĆAJKA u Bulevaru oslobođenja: Jedna osoba poginula u stravičnom SUDARU!

N. I. (37) poginuo je, a dve žene, od 38 i 29 godina, i jedan muškarac lakše su povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći na Bulevaru oslobođenja, ispred Klinike za infektivne i tropske bolesti.

Nesreća se dogodila sinoć u 18.30 sati, a u udesu su učestvovali „reno klio“ i BMW beogradskih tablica i „golf“ lozničkih registarskih oznaka.

Prema nezvaničnim informacijama, do udesa je došlo kad je „klio“ prešao u suprotnu traku i sudario se sa BMW, nakon čega je „golf“ blago udario u „klio“.

N. I. je upravljao „kliom“. Oba automobila su potpuno uništena sa prednje strane, a „golf“ je takođe učesnik u udesu jer je navodno udario u „klio“ – rekao je izvor blizak istrazi.

Nezvanično, u „golfu“ se nalazilo petoro pripadnika Vojske, a tokom uviđaja vozilo je bilo pomereno na parking klinike i nije pretrpelo veća oštećenja.

Na mestu nesreće bila je policija i pripadnici Vojske Srbije.

Jedna osoba je poginula, a dve žene, od 38 i 29 godina, lakše su povređene i prebačene su u Urgentni centar. Iz drugih kola je isto neko povređen, ali svi oni su verovatno prevezeni privatnim kolima – rekla je za Kurir Nada Macura iz Hitne pomoći.

Kurir
Foto: witter/Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter