Izvor:
06.06.2019 u 20:12
0

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Jedan kadet poginuo, dok su 19 kadeta i dva vojnika povređeni!

Jedan kadet američke vojne škole Vest point je poginuo, dok su 19 kadeta i dva vojnika povređeni danas u saobraćajnoj nesreći nedaleko od trening centra za obuku, saopštio je Vest point.

General Deril Vilijams, predstavnik čuvene američke vojne akademije, na konferenciji za novinare rekao je da povređeni nisu u životnoj opasnosti.

On je dodao da za sada ne može da iznese više detalja o nesreći, kao i da će ime poginulog kadeta biti saopšteno tek pošte o tome bude obaveštena njegova porodica.

Danas je bio tragičan dan za našu zajednicu u Vest pointu i za našu Armiju SAD – rekao je Vilijams.

Predsednik Donald Tramp koji se nalazi u Evropi povodom 75. godišnjice iskrcavanja savezničkih trupa u Normandiji, uputio je putem Tvitera saučešće porodici kadeta.

Akademija u Vest pointu se nalazi u državi Njujork i udaljena je oko 45 minuta vožnje od grada Njujorka.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter