Izvor:
14.03.2018 u 03:39
0

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA OBRENOVAČKOM PUTU: Sudarili su se autobus i automobil marke „golf 2“ u kom su se nalazile majka i ćerka koje su teško povređene!

Do teške saobraćajke je došlo u smeru ka Obrenovcu.

Na Obrenovačkom putu danas je došlo do užasne saobraćajne nesreće. Sudarili su se autobus i automobil marke "golf 2" u kom su se nalazile majka i ćerka koje su teško povređene. Prizori nesreće su uznemirujući!

Do teške saobraćajke je došlo u smeru ka Obrenovcu, a vatrogasci i ekipe Hitne pomoći odmah su izašle na teren.

Dve žene su ostale zaglavljene u vozilu, a vatrogasci su ih teškom mukom izvukli. Prema rečima očevidaca, samim čudom su izbegle smrt jer je autobus smrskao automobil.

Nezvanično, ćerka (25) koja je bila na mestu suvozača sa teškim vratnim povredama, dva slomljena pršljena i ozbiljnom povredom glave prebačena je u Urgentni centar na reanimaciju, dok je majka sve vreme bila svesna, ali je takođe zadobila teške telesne povrede. Ona nije u životnoj opasnosti.

Ćerka je pre četiri dana napunila 25 godina.

Policija je tada blokirala saobraćaj, pa se za kratko vreme formirala nepregledna kolona.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/bosna_post

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter