Izvor: Happy BSC Portal/telegraf.rs
10.01.2024 u 17:17
0

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U OKOLINI ZLATIBORA: Ušao u suprotnu traku, pa se zakucao u drugi auto

Nije poznato da li ima povređenih lica.

U popodnevnim satima na magistralnom putu između Užica i Zlatibora, došlo je do teže saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva vozila.

Kako nezvanično saznajemo, vozilo koje se kretalo iz pravca Užica, na kraju tunela, prešlo je u suprotnu saobraćajnu traku, kada se vozilo koje se kretalo iz pravca Zlatibora zakucalo u njega.

PALA KRIMINALNA GRUPA: Prepravljali ukradene automobile, evo šta je zaplenjeno

Nemamo informaciju da li u ovom udesu ima povređenih osoba.

Udes se dogodio u jednom od tunela na zlatiborskom putu, na delu magistrale gde se saobraćaj odvija u tri saobraćajne trake, a nakon udesa na ovoj deonici formirale su se kilometarske kolone vozila i iz pravca Užica i Zlatibora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter