Izvor:
27.04.2017 u 00:02
0

Teško povređen dečak na Mirijevskom bulevaru: TRČAO ZA LOPTOM PA GA UDARILA DVA AUTOMOBILA!

Osmogodišnji dečak danas je teško povređen u Mirijevskom bulevaru, kada su ga u razmaku od samo nekoliko sekundi na ulici udarila dva automobila dok je trčao za loptom, preneli su beogradski mediji.

"Dečak je povređen oko 16:20 u Mirjevskom Bulevaru kod broja 10. Kolima Hitne pomoći prebačen je u Urgentni centar. U pitanju je povreda teže prirode", rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Mediji su preneli da se dečak se igrao na obližnjem neograđenom igralištu, kada mu je lopta pobegla na ulicu i on je potrčao za njom.

Tom prilikom prvo ga je jedan automobil udario u bok, da bi zatim drugi naleteo direktno na njega, pišu mediji pozivajući se na izjave očevidaca.

Telegraf
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter