Izvor: Nova.rs
02.07.2021 u 11:32
0

TRAGEDIJA KOD BUJANOVCA: Muškarac ispao iz traktora i od siline udarca preminuo na licu mesta

Muškarac (65) iz okoline Bujanovca poginuo je na seoskom, nekategorisanom putu između sela Svinjište i Buštranje, nakon što je skrenuo sa puta i prevrnuo se, upravljajući traktorom sa prikolicom ručne izrade, kažu za medije iz vranjskog MUP-a.

VAŽNO: 

PULMOLOG EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Vakcina ne izaziva sterilitet – ali preležani kovid da!

ANA BRNABIĆ NA PRESPA FORUMU NA OHRIDU: Okupljanje lidera Zapadnog Balkana, EU i SAD!

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK 2. JUL: Danas ne izlazite bez kišobrana!

DA LI JE PREDSEDNIK OPŠTINE PALILULA KRIV? Sud danas odlučuje o pritvoru za Jovičića!

Nesrećnog čoveka je pronašao prolaznik juče u popodnevnim časovima, a prema prvim informacijama sa uviđaja, ispao je iz traktora i od siline udarca preminuo na licu mesta, dok je vozilo nastavilo da se kreće u provaliju.

Na području Policijske uprave Vranje, juče su registrovane 4 saobraćajne nezgode.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter