Izvor: kurir.rs
28.12.2022 u 11:03
0

TRAGEDIJA U NIŠU: Muškarac (63) nađen mrtav u autobusu

Šezdesettrogodišnji srpski državljanin preminuo je danas u autobusu koji je saobraćao na relaciji od nemačkog grada Duisburga do Niša.

STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE U VLADIČINOM HANU: „Lekari i sestre utrčali u vrtić, dete je već bilo u nesvesti!“

Kako se saznaje, njemu je pozlilo, autobus se zaustavio na parkingu benzinske pumpe nedaleko od hotela „Nais“ a vozač je pozvao Hitnu pomoć. Medicinska ekipa koja je stigla na lice mesta mogla je samo da konstatuje smrt, pišu mediji.

O ovom događaju obaveštena je policija, ustanovljeno je da nema nikakvih sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale da je smrt posledica krivičnog dela.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter