Izvor: TANJUG
12.08.2023 u 07:50
0

TRODNEVNA ŽALOST: U Gradačcu proglašena trodnevna žalost nakon zločina

U Gradačcu je proglašena trodnevna žalost nakon što je Nermin Sulejmanović ubio troje ljudi, više osoba ranio, a potom izvršio samoubistvo. Gradonačelnik ove lokalne zajednice Edis Dervišagić rekao je da je odluku o proglašenju trodnevne žalosti donelo Gradsko veće Gradačca na hitnoj sednici i da će biti na snazi od sutra do 14. avgusta.

„VOLI TE TVOJA SESTRA NAJVIŠE“: OGLASILA se UCVELJENA sestra UBIJENE ŽENE u GRADAČCU

-Na proširenoj sednici Kolegijuma učestvovao je i kantonalni ministar unutrašnjih poslova koji nas je obavestio da je ovo izlovani incident i da je bezbednosna situacija zadovoljavajuća-, rekao je Dervišagić.

On je najavio da će danas biti održana sednica veća na kojoj će biti reči o narednim koracima, prenose federalni mediji.

Podsetimo Nermin Sulejmanović iz Gradačca, koji  je iz pištolja ubio tri osobe i to uživo prenosio na društvenim mrežama i ranio tri, počinio je samoubistvo, potvrdio je portparol Kantonalnog tužilaštva Tuzla Admir Arnautović. Sulejmanović je ubio bivšu suprugu i dva muškarca (otac i sin), i ranio policajca, još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter