Izvor: bsc happy
25.11.2023 u 16:34
0

TUČA U SAOBRAĆAJU U BEOGRADU: Nije im dao da se uključe, oni izvukli palice i počeli da ga tuku na ulici VIDEO

U blizini zgrade MUP u beogradskoj opštini Palilula došlo je do fizičkog obračuna, a ubrzo je reagovala i policija.

Incident se dogodio u pre podnevnim časovima, a prolaznici su pokušali da razdvoje aktere.Kako kažu svedoci tuča je izbila zbog saobraćaja, jer su momci pokušali nepropisno da se uključe, a drugi vozač im to nije dozvolio.

„NEĆU DA MI SE GAD POJAVI NI NA GROBU!“ Tragične sudbine RODITELJA vođa zemunskog klana: Kumov otac se ubio, pominju se i KLETVE

„Oni su ga vozilom „isekli“ i zaustavili se ispred njega, a potom izvadili palice i nasrnuli“, priča svedok.

Na snimku koji je objavila pomenuta Instagram stranica vidi se kako jedan momak leži na zemlji a na stomaku mu sedi drugi momak i sprečava njegovo kretanje. Potom je treći palicom naneo nekoliko udaraca jednom od momaka.

Stvorila se saobraćajna gužva i neprekidno su se čule sirene.

Ubrzo se skupila čitava grupa ljudi koja je pokušavala da smiri situaciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter