Izvor:
06.10.2016 u 02:37
0

TUGA DO NEBA: Peta žrtva stravičnog udesa, nakon devetomesečne bebe, preminula i njena majka!

Olivera Stanojević (21), teško povređena u udesu kod Loznice, preminula je u Urgentnom centru u Beogradu. Ona je tako postala peta žrtva kobne nesreće u kojoj su na licu mesta poginuli njeni roditelji Radivoje i Nada Đokanović, brat Petar i devetomesečna ćerka Elena.

Podsetimo, udes se dogodio 3. oktobra na zaobilaznom putu kod Loznice, u blizini Banje Koviljače, kada je putnički automobil marke "golf", bosanskih tablica, direktno je udario u šleper koji se kretao iz pravca Malog Zvornika, a kojim je upravljao vozač takođe iz BiH.

U "golfu" je bila porodica Đokanović, koja se vraćala sa svadbe u Novoj Pazovi. Prema nezvaničnim informacijama, Radivoju, koji je bio za volanom, je pozlilo i prešao je u suprotnu traku. Na licu mesta poginulo je njih četvoro, dok je Olivera prebačena u Loznicu, a potom u Beograd u Urgentni centar, gde lekari, uprkos borbi nisu uspeli da joj spasu život.

Blic
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter