Izvor: Kurir.rs
06.08.2023 u 12:24
0

PUCNJAVA NA PALIĆU: U žestokom vatrenom obračunu jedna osoba RANJENA

Rano jutros dogodila se pucnjava na Paliću, jedna osoba je ranjena, a policija obavlja uviđaj.

NAPAO STRANU MALOLETNICU U TOALETU! Barska policija uhapsila 56-godišnjaka, silom dodirivao devojčicu po intimnim delovima tela

Kako se nezvanično saznaje pucnjava se dogodila u Ulici Košut Košut Lajoša na Paliću oko 10 sati, kada je i obaveštena policija.

– Pucnjavu su prijavili građani pomenute ulice. Policija je odmah izašla na teren i traže učesnike u pucnjavi. Jedna osoba je povređena, ali kako su rekli, on je navodno povređen nožem. Zatvorena je ulica, a policijskoj patroli se ubrzo pridružila i Interventna jedinica 92. Uviđaj je u toku – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima Hitna pomoć je prevezla povređenog u bolnicu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter