Izvor: Objektiv/Kurir.rs
01.09.2022 u 12:08
0

UBIJENI ŠKALJARAC VLAOVIĆ BIĆE SAHRANJEN U GROBNICI VREDNOJ – 900.000 DINARA: Njegovo telo već je prebačeno u mrtvačnicu na Bežanijskoj kosi!

Goran Vlaović zvani Goro (38), koga je 21. avgusta hicem u potiljak na ostrvu Pagu ubio Kragujevčanin – Duško Tanasković (28), biće sahranjen na Novom bežanijskom groblju, u grobnici vrednoj 900.000 dinara.

NAJNOVIJI DETALJI O UBISTVU VLAOVIĆA NA PAGU: Otkriveno kako je škaljarac stigao u Hrvatsku i šta je nađeno 80 km dalje od ostrva!

Kako mediji prenose telo ubijenog Crnogorca već je prebačeno u mrtvačnicu na Bežanijskoj kosi.

– Porodica je angažovala jednu pogrebnu agenciju, koja je obavila sve procedure za transport ubijenog Vlaovića iz Hrvatske. Pošto na Novom groblju, gde je kremiran Vlaovićev ujak, bubnjar Dragoljub Đuričić, ne mogu da se kupe grobnice, oni su odlučili da sina sahrane na Bežaniji – ističu mediji. 

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Grobnica u kojoj će biti pokopan ubijeni Vlaović već ima nadgrobni spomenik i ploču.

– Tek na dan sahrane biće iskopan grob za Vlaovića. On se nalazi dalje od ubijenih članova kavačkog i škaljarskog klana, čije su porodice u poslednje dve godine platile grobnice čak i po tri miliona evra – navodi izvor lista.

Na Bežanijskom groblju, inače, počivaju i osobe za koje se veruje da su „pale” tokom rata dva najmoćnija kriminalna klana, ali i oni čija su imena bila u vestima iz crne hronike.

Tako je porodica platila 25.000 evra za poslednje počivalište Strahinje Stojanovića (30), koji je stradao u septembru 2020. u eksploziji džipa BMW X5 na Novom Beogradu. Porodica je blizu ulaza u groblje kupila porodičnu grobnicu za četiri osobe.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter