Izvor: kurir
12.08.2021 u 12:17
0

UHAPŠEN LJUBAVNI PAR IZ RAKOVICE NAORUŽAN DO ZUBA! Pljačkali pumpe i kladionice, pa odneli čak 630.000 dinara!

Policija je u Beogradu uhapsila dve osobe zbog sumnje da su na teritoriji opštine Rakovica pljačkali benzinske pumpe i kladionice iz kojih su ukrali oko 630.000 dinara.

Uhapšeni su S.M. (28) i N.B. (20) zbog sumnje da su od januara izveli pet razbojništava, kao i zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

VAŽNO:

LUKIĆ U „DOBRO JUTRO“: Šmit može da bude samo dobar nemački turista – NIJE DOVOLJNO ŠTO SRBIJU UCENJUJU KOSOVOM, SAD NAMEĆU I INCKA!

RAJIĆ I ANĐELKOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Jaka Srbija je motor razvoja Otvorenog Balkana!

Dragica Gašić: Znam da je pravda na mojoj strani

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 12. AVGUST: Danas veoma toplo, držite se hlada!

S.M. je osumnjičen da je, u dogovoru sa emotivnom partnerkom N.B, pljačkao te objekte uz pretnju ili upotrebu pištolja. Policija ih je uhapsila neposredno posle razbojništva u jednoj kladionici a pretresom stana osumnjičenih, pronašla je pištolj sa okvirom i dva metka kao i ukradene predmete.

Određeno im je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter