Izvor: Blic
10.11.2023 u 16:34
0

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE SNIMAO ŽENU DOK OBAVLJA NUŽDU: Detalji tragedije u Banjaluci

Uhapšen čovek koji je snimao nesretnu ženu.

Protiv M. M. iz Banjaluke policija je predala danas izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da je neovlašteno snimao ženu koja je obavila nuždu u centru Banjaluke.

Njega si pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsila u sredu, a terete ga da je počinio krivično delo neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimka, saznaje Srpskainfo.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, godine uhapsili su u sredu M.M. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimka – saopšteno je ranije iz PU Banjaluka.

Kao što smo naveli, on je snimio ženu dok je obavljala nuždu u centru grada, a ovaj snimak se proširio društvenim mrežama.

Nesrećna žena je u međuvremenu počinila samoubistvo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter