Izvor: Kurir.rs
13.10.2023 u 21:50
0

„SAD VODITE BEBU KOD LEKARA“: Uhapšeni huligani koji su na Voždovcu napali porodicu s detetom

Policija je identifikovala i uhapsila huligane koji su pre 10 dana u Beogradu napali porodicu sa bebom. Jeziv napad dogodio se 2. oktobra na Voždovcu kad da je glumica Katarina Stojanović (43) sa suprugom i dvogodišnjim detetom vodila dete na terapiju.

NASILJE U ZEMUNU: Pijan nožem narsnuo na majku i tetku

„Mi smo krenuli da vodimo bebu u Sokobanjsku na redovne terapije, oko 17 časova. Kada smo izlazili iz Ulice Ljube Vučkovića na pešačkom je stajalo poprečno vozilo, ne dajući drugima da prođu. Suprug je mahnuo rukom da se skloni i rekao je: ‘Druže vodim dete kod lekara’. Ja sam izašla sa njim i rekla sam: ‘Gospodine vodim dete kod lekara’. Izašla sam da izazovem empatiju“, rekla je tada Katarina.

Kako kaže, nakon što su prišli vozilu, u kojem su bila četvorica mladića, usledio je pravi pakao.

„Suvozač je udario pesnicom mog supruga u glavu, vozač je izašao sa nožem i krenuo je da ubode mog supruga u vrat. Ostali su izašli su sa palicama i vikali: ‘E sad ga vodite kod lekara“, rekla je ona.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter