Izvor: informer, HAPPY BSC
22.10.2021 u 10:37
0

USKORO NOVO HAPŠENJE ZBOG UBISTVA ĐOKIĆA?!

Ubistvo tročlane porodice Đokić, Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije, iz Aleksinca, dogodilo se 26. septembra. Sinoć je uhapšen Goran Džonić (59) zbog sumnje da je izvršio ovaj zločin.

Naime, Goran je brat od tetke ubijenog Gorana.

PROČITAJTE JOŠ: UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO TROČLANE PORODICE ĐOKIĆ U ALEKSINCU: Nekadašnji vatrogasac izvršio ovaj svirepi zločin!

Kako mediji navode, u ovom trenutku se zna da je učestvovao u zločinu, a tokom dalje istrage biće utvrđeno da li je učestvovao kao organizator, direktan izvršilac, tiper, pomagač ili saučesnik.

Prema njegovim rečima, očekuje se u narednom periodu hapšenje bar još jedne osobe za koju se sumnja da je učestvovala u trostrukom ubistvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter