Izvor:
26.01.2017 u 19:21
0

UŽAS: Devojčica povređena u pucnjavi

Dvanaestogodišnja devojčica je među šest osoba koje su povređene u pucnjavi u Čikagu.

Pucnjava se dogodila dan nakon što je predsednik SAD Donald Tramp pretio da će poslati federalce da se bore protiv oružja u tom gradu.

Pucnji su odjekivali sinoć u restoranu u kom su se ljudi okupili da odaju počast Jamajahu Fildsu (20) ubijenom u pucnjavi koja se dogodila u ponedeljak. Policija u Čikagu navela je da svih šest povređenih osoba u bolnici, a da je šesnaestogodišnji dečak koji je upucan u vrat u ozbiljnom stanju.

Niko nije priveden za pucnjavu.

U Čikagu u kome živi 2,7 miliona ljudi, prošle godine je registrovano više pucnjava i ubistava nego u bilo kom drugom američkom gradu, a broj nerešenih slučajeva je jedan od najviših.

Tanjug.rs
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter