Izvor:
27.01.2018 u 14:45
0

UŽAS U OSTRUŽNICI: Dečak zbog neuzvraćene ljubavi pokušao da se ubije! (foto)

Direktorka škole Emilija Rajić Matić demantuje sve.

Učenik sedmog razreda M.V. (14) pokušao je da se ubije u toaletu OŠ "Karađorđe" u Ostružnici kod Beograda, i to, kako tvrde njegovi drugari, zbog neuzvraćene ljubavi. Dečak je tokom velikog odmora popio između 6 i 12 bromazepama, posle čega mu je pozlilo, pa je pao na pod. Drama se odigrala u petak oko 10 sati.

– Nekoliko njegovih drugara ušlo je u toalet i ugledalo M.V. kako leži na podu. Dečaci su prestravljeni otišli otrčali do direktorke, koja je pozvala Hitnu pomoć. Dečak je potom u svesnom stanju prevezen u dečju bolnicu.

Prijatelji ovog osmaka kažu da mu se jedna devojčica sviđa već duže vreme, ali da ga je ona odbila.

– To je M.V. potpuno obeshrabrilo i mislimo da se zato odlučio na ovakav korak – kažu njegovi drugari.

S druge strane, njegova majka Slavica tvrdi da njen sin nije pokušao samoubistvo.

– On je epileptičar, i nažalost, dobio je opet napad. Upravo smo se vratili iz bolnice, on je dobro, primio je terapiju i trenutno se odmara kod kuće – rekla je Slavica, inače samohrana majka dva dečaka.

Direktorka škole Emilija Rajić Matić potvrdila je da je dečak epileptičar i da je i ranije imao epi-napade.

– Ništa se strašno nije desilo. Odmah smo alarmirali Hitnu pomoć i po njihovom dolasku dečak je bio svestan i na nogama. U ponedeljak će u školu – kaže direktorka.

Izvor: Telegraf
Foto: Wikimedia, pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter