Izvor: Kurir
22.11.2023 u 10:36
1

UŽAS U PRIZRENU! Bačena RUČNA BOMBA na stočnu pijacu, DEVET POVREĐENIH!

Devet osoba povređeno je u eksploziji bombe na stočnoj pijaci u Prizrenu, gde je jutros došlo do sukoba između dve grupe ljudi, potvrđeno je iz kosovske policije, prenosi Gazeta blic.

Kako Kurir saznaje, pet osoba je teže povređeno.

Kako navode iz kosovske policije, incident se dogodio u ranim jutarnjim satima, a trojica osumnjičenih pobegli su u pravcu Gnjilana.

„Danas oko 5 sati ujutru, posle svađe dve grupe ljudi na stočnoj pijaci u Prizrenu, jedan od osumnjičenih je bacio bombu. Devet osoba je povređeno u eksploziji bombe i trenutno se nalaze u Hitnoj pomoći prizrenske bolnice. Sumnja se da su trojica osumnjčenih pobegli u pravcu Gnjilana“, saopštili su iz policije.

Policija je izašla na lice mesta i obavila uviđaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UŽAS U PRIZRENU! Bačena RUČNA BOMBA na stočnu pijacu, DEVET POVREĐENIH!”

  1. sve u cilju izbijanja novog rata. skloniti nealbanski narod i sve izbimbardovati na brzinu. inace ce nas pounidtavati sve do severa drzave. jebem mater stotenbergu i njegovom sa….

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter