Izvor: Happy BSC
31.07.2021 u 19:01
0

VEČERAS 21.50 U „IZA BRAVE“ ISPOVEST ZATVORENIKA: Koliko je propatio dok je bio u zatvoru, a majka bolesna čekala kod kuće!

Sve što smo gledali u filmovima, o tome kako pojedinci prolaze iza rešetaka, posle ovog serijala  „Iza brave“, pašće u vodu!

I ovaj put pomeramo granice na Happy TV. Osuđenik Vladan Lazović govoriće o paklu kroz koji je prošao u zatvoru. 

VAŽNO:

PREDSEDNIK VUČIĆ RAZGOVARAO SA ERDOGANOM: Glavna tema situacija u regionu!

UKINUT PRITVOR ALEKSANDRU JOVIČIĆU! Bivši predsednik opštine Palilula dobio nanogucu!

TRAGEDIJA U UŽICU: Tinejdžer izbo komšiju nožem!

ODLUKA SKUPŠTINE REPUBLIKE SRPSKE! Incku ovo nije prošlo!

Ispričao je svoju životnu ispovest i kako je za tren uživanja robijao duže od tri godine.Kako je propatio dok je bio u zatvoru, a majka bolesna čekala kod kuće. U ovoj emisiji saznajemo nove detalje monstruoznog maltretiranja robijaša i koliko se današnji prestupnici razlikuju od nekadašnjih.

-Dao sam sebi reč da više sebi neću dozvoliti da budem zatvoren ni 24h, najgore je kada znaš da ti je neko napolju teško bolestan, a ti ne možeš da mu pomogneš- rekao je Vladan Lazović 

– Zatvor kao zatvor ima svoja pravila i to se vrlo dobro zna-  kaže on 

Zatvorenicima je život jako komplikovan i ova emisija upravo govori o tome. Biće reči i na temu  ko su cinkaroši, i kakve vrste kriminalaca su najgore i najopasnije ličnosti.

– Što su veći kriminalci, veći su cinkaroši- dodaje jedan od gostiju

Ne propustite ovu epizodu- SUBOTA  21:50. Ova priča ne ostavlja nikog ravnodušnim, a posebno ono kroz šta je prošao Vladan Lazović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter