Izvor: alo
10.02.2021 u 21:36
0

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Pronađeno 46 migranata, odmah prebačeni u prihvatne centre!

MUP sprovodi akcije pronalaska ilegalnih migranata, u akciji je pronađeno 46 ilegalnih migranata koji su prebačeni u prihvatne centre

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA PRESEK: Zaraženo još 2.088 ljudi! Raste broj osoba na respiratoru

SPUTNJIK STIGAO I U REPUBLIKU SRPSKU: U petak prve vakcine

SINOD PRESEKAO! Ovde će se birati novi patrijarh!

ANA BRNABIĆ: Pregovoramo da nabavimo „Sputnjik lajt“ (VIDEO)

BOŠNJACI KREĆU U RAT! Smeta im „Dara“, veličaju „Kvo vadis, Aida“, ponovo hoće da ukinu Srpsku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sproveli su danas na teritoriji beogradske opštine Savski venac akciju pronalaska ilegalnih migranata, koja će se u narednom periodu redovno odvijati.

U akciji je pronađeno 46 ilegalnih migranata, koji su prebačeni u prihvatne centre.

Pored redovnih akcija pronalaska ilegalnih migranata, Ministarstvo unutrašnjih poslova u prihvatnim centrima u Obrenovcu i Krnjači, postavilo je i punktove na kojima kontroliše njihov izlazak i ulazak iz prihvatnih centara.

Akcija sprovođenja iregularnih migranata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i na ovaj način brinu o ličnoj i imovinskoj sigurnosti građana, ali i o migrantima koji će u prihvatnim centrima, biti obezbeđeno poštovanje svih zakonskih i ljudskih prava, medicinska zaštita, ishrana i adekvatan smeštaj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter