Izvor: Kurir.rs
24.11.2023 u 22:05
0

VLASNIK PEČENJARE SE OGLASIO NA FEJSU SAMO DAN PRE UBISTVA: Poručio OVO prijatelju, a pre 4 godine bio u KOMI zbog motora

Vlasnik pečenjare Milan Tucakov (58) iz Novog Sada koji je brutalno ubijen u svom iznajmljenom stanu na društvenim mrežama je bio veoma aktivan, a poslednji put se oglasio u sredu kada je jednom prijatelju čestitao rođendan.

OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO TRI MIGRANTA KOD HORGOŠA! Policija ga bacila na kolena, odmah ga uhapsili

Podsetimo, novosadska policija uhapsila je jednog osumnjičenog Sultana G. (28) inače, državljanina Bosne i Hercegovine za koga se sumnja da je počinio krivično delo ubistvo i to nožem, dok se za još jednom osobom traga. Sumnja se da je ta osoba bila sa ubicom kobne večeri u iznajmljenom stanu vlasnika pečenjare Tucakov u Zmaj Jovinoj ulici u centru Novog Sada.

– Srećan rođendan prijatelju – bila je poslednje javljanje Tucakova na društvenim mrežama pre nego što je zverski ubijen u stanu.

A u ponedeljak ubijeni vlasnik pečenjare je objavio fotografiju svoja tri radnika kako u kuhinji seku pečenje i pripremaju za prodaju.

Na Fejsbuk profilu ubijenog Milana Tucakova može se videti da je on voleo druženje, obožavao je more i vožnju pored obale u Hrvatskoj, a nije izostavio ni fotografije na kojima se može videti kako napreduje njegova pečenjara koja je prema rečima Novosađanja bila jedna od omiljenih u kraju.

Tucakov je tako u avgustu 2021. objavio fotrfaiju motora i napisao: „Pre dve godine na današnji dan pao u komu, a danas kupio motor.“ Ispod ove objave samo su se nizali komentari u kome su mu prijatelji pružili podršku, a jedan od njih je naveo i da je „neuništiv“.

– Sve ti ide kako si i planirao! Bravo, dečački snovi se ostvarujui ne prestaju. Ti si neuništiv čovek – piše u jednom od brojnih koemntara, a onda se jedan od njegovi prijatelja dosetio i kako je izgledao na maturskoj večeri kada je ima frak, inače svečanim odelom.

– Kolega sa frakom na maturskoj, nezaboravni Minja.

Na fotografiji koja je nastala u maju 2021. vidi se kako Milan sa naočarama za sunce pozira pored rive u Splitu, dok mu je u kadru i bicikl kojim je došao u Hrvatsku, ako je sudeći po komentarima. Ubijeni je tada u opisu slike napisao: „Ako nešto stvarno želiš, onda se i dogodi!“

Za sada nije poznat motiv ubistva, kao ni ko je drugi osumnjičeni da je kobne večeri bio u iznajmljenom stanu vlasnika pečenjare. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter