Izvor: vojvodinauzivo.rs
12.10.2022 u 18:02
0

VRŠIO NASILJE NAD ŽENOM I ĆERKOM: Muškarcu iz Pančeva preti 10 godina zatvora!

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužnicu Osnovnom sudu u Pančevu protiv A.P. zbog opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On se sumnjiči da je dana 04.07.2022. godine u porodičnoj kući u Pančevu pod dejstvom alkohola vršio nasilje nad svojom maloletnom ćerkom tako što je bacao tanjire, psovao je, uputio pretnje da će napasti na život i telo iste, a potom pretnje ponovio i prema vanbračnoj supruzi N.D.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NAKON SVAĐE PRETUKAO SUPRUGU: Predloženo da se nasilnik osudi na zatvorsku kaznu!

OJT Pančevo je zbog navedenog predložilo da se, obzirom da mu se stavlja na teret krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora do 10 godine, osudi po zakonu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter