Izvor: Kurir.rs/Pobjeda
09.12.2022 u 15:25
0

VUKOTIĆ LAŽNI PASOŠ NABAVIO NA KOSOVU? Evo kako je vođa škaljaraca opet ušao u Tursku uprkos zabrani!

Jovan Vukotić (44), vođa škaljarskog klana, koji je brutalno ubijen u septembru u Istanbulu na teritoriju Turske ušao je sa falsifikovanim dokumentima na ime Predrag Popović, koje je nabavio na Kosovu.

Vukotić je, prema navodima Pobjede, na tursko tlo ušao sa lažnim dokumentima i to u zemlju iz koje je 2018. proteran i deportovan u Srbiju gde je proveo 15 meseci u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Promena lica ključna

– Jovan Vukotić ilegalno je ušao u Tursku s pasošem koji je nabavio na Kosovu pod lažnim imenom Predrag Popović, dok se prethodno podvrgnuo operaciji izmene lica – prenosi Pobjeda, koja se u tekstu poziva da je to saopšteno iz turske policije i da javlja Anadolija.

Naime, oni su dodali i su morali da objave nove detalje istrage.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Iz Kancelarije turske policije za bezbednost, borbu protiv krijumčarenja i organiziranog kriminala (KOM) naveli su kako je u vezi vođe škaljarskog klana Jovanom Vukotićem, o kojem su se ranije oglašavali, bilo neophodno objaviti nove informacije zbog, kako su naveli, „upornog dezinformisanja“ – pišu mediji i dodaju saznanja turskih medija:

– U akcijama sprovedenim 12. i 13. septembra, u okviru istrage nakon ubistva Vukotića, privedeno je 20 osumnjičenih, među kojima je 13 osoba određen pritvor, među kojima su i troje kavčana.

Turski mediji su naglasili da slučaj Jovana Vukotića nije rešen i da ima još dosta nedoumica na kojima rade.

– Jovan Vukotić je uhapšen i deportovan u Srbiju 2018. godine kao rezultat naših napora, kao deo našeg odlučnog stava u borbi protiv transnacionalnih kriminalnih organizacija. Kao rezultat preduzetih mera u vezi sa ovim organizacijama, on je ilegalno ušao u našu zemlju tako što je promenio izgled lica i uzeo pasoš druge zemlje pod lažnim imenom. Rad u tom kontekstu nije bio ograničen samo na Jovana Vukotića, već pojedinci povezani sa mnogim važnim kriminalnim organizacijama nisu dobili priliku da se kriju u našoj zemlji i bili su deportovani – poručili su iz turske policije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter