Izvor: Kurir.rs
27.07.2022 u 10:22
0

ZBOG VLAŠKE MAGIJE HLADNOKRVNO JE UBIO KOMŠIJE: Evo kakvo je danas psihičko stanje CRNOG KOLETA iz Jabukovca koji se godinama leči u „Gornjoj Toponici“!

Neke od najvećih tragedija koje su se dešavale u zemlji izdešavale su se baš u ovom mesecu a pojedini domaći stručnjaci na polju psihologije i psihijatrije kažu da to nimalo nije slučajno jer velike vrućine uopšte ne pogoduju labilnim osobama.

MASAKR U JABUKOVCU – JEZIVO UBISTVO CELE PORODICE: Zločincima preti 40 godina robije!

Srbija se seća i pokolja koji se dogodio u Jabukovcu, tačno na današnji dan pre 15 godina – 27. jula 2007, u selu Jabukovac kod Negotina.

Tada je naoružan lovačkom puškom, 39-godišnji Nikola Radosavljević ubio devetoro meštana, a troje teže ranio.

Tako nešto dotad nije viđeno u Srbiji, to je bilo mnogo pre masakra u Velikoj Ivanči koja je godinama kasnije pokrenula lavinu sećanja baš na ovaj julski događaj u selu kod Negotina.

Radosavljević je svoj krvavi pir započeo tog vrelog julskog popodneva kada je oko 17 časova prvo pretukao svoju suprugu, a zatim je skočio u bunar s namerom da izvrši samoubistvo.

Međutim, njegov komšija ga je izvukao iz bunara i pružio mu pomoć. Posle nekoliko minuta, Radosavljević je otišao do svoje kuće i uzeo pušku. Uputio se prema selu i najpre ubio tri osobe − Veljka Đorđevića (58), njegovog sina Dragana (22), i taštu Marinu Kutkurenović (75).

Zatim je usmrtio još šest osoba − supružnike Draginju (55) i Branislava Borongića (57), Persu Banković (37), Branislava Badejevića (30), Srđana Bađikića (15) i Aniku Čogić (62). Teško je ranio Sinišu Bađikića (36) i Vanucu Baderević (70), čije je zdravstveno stanje kasnije stabilizovano.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sutradan 28. jula, nakon neuspelog pokušaja samoubistva, Radosavljević je oko 1.30 uhapšen na seoskom groblju i odveden najpre u negotinsku bolnicu gde mu je ukazana prva pomoć, a potom na odeljenje grudne hirurgije u Nišu.

Radosavljević je za ubistva okrivio „crnu magiju“. Nikola se leči u Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti „Gornja Toponica“ nedaleko od Niša.

On je prethodno bio lečen u Zatvorskoj bolnici u Beogradu, pošto je utvrđeno da boluje od akutne paranoidne psihoze. Kako su mediji pisali  pre par godina, već dugo ga niko iz porodice ne posećuje, a on je navodno i dalje nesvestan onoga što je uradio pre 14 godina.

Nikolin otac Petar, koji ga je jedini povremeno zvao telefonom, umro je pre dve -tri godine.

Prema rečima njegovog oca u jednom intervjuu iz 2012. godine, Nikola i dalje nije svestan zločina koji je počinio. Ožiljci, rane i gorka sećanja na ovaj događaj još uvek ne mogu da se zaborave u Jabukovcu niti mogu da zarastu.

I dalje živi u svom svetu

– Nikola živi u nekom svom svetu i ni sa kim ne komunicira. Za sve vreme koliko je u bolnici nikad nije pravio neke incidente i uglavnom je miran i povučen – otkriva nam sagovornik upućen u ovaj slučaj.

  Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter