Izvor: HAPPYBSC
15.02.2024 u 20:10
0

ZHAVALJUJUĆI JEDNOJ STVARI NIJE BIO SAVRŠENI ZLOČIN: Ubice iz Tutina mislile da su skovale savršen plan za ubistvo, ali ih je odala jedna grešk

Nusret Destanovć ubijen je 8. febrauara, a zločinci su skovali, kako su mislili, savršen plan da namame žrtvu, likvidiraju je i uklone sve tragove, uključujući i telo nesrećnog mladića. Međutim, na jednu stvar nisu računali i upravo ona je olakšala posao policiji u rasvetljavanju zločina.

Istraga o nezapamćenom zločinu koji se dogodio 8. februara u sandžačkom selu Međugorje kada je na izuzetno surov način ubijen Nusret Destanović (28) iz Tutina, još traje. Motiv ovog zločina još nije saopšten, a policija je uhapsila tri osobe koje su osumnjičene da su učestvovale u zaveri, dok se za glavni osumnjičenim, koji je najverovatnije pobegao u inostranstvo, još uvek traga. Iza brave se našao i E. Dž. (40), zbog sumnje da je pomagao osumnjičenima nakon izvršenog krivičnog dela.

Ipak, iako se još niko od zvaničnika nije oglasio o motivima ovog zločina, najverovatnije je u pitanju ubistvo iz strasti, jer je nesrećni Nusret bio u emotivnoj vezi za Rijaldom H. bivšom suprugom osumnjičenog Seada A. Z. U prilog toj tezi govori i obdukcioni nalaz, jer su na telu ubijenog pronašene čak 22 ubodne rane, nanete oštrim predmetom, a nesrećni Nusret je udaran i tvrdim predmetom, najverovatnije kocem.

Osumnjičeni su smislili plan kako da Nusreta namame u zamku, likvidiraju i zametnu sve tragove, a policija tek treba da razjasni šta je tačno bila čija uloga. Nusret je dobio poruku od Rijalde koja mu je navodno zakazala sastanak. U stvari, poruku je sa njenog mobilnog telefona najverovatnije posalo njen bivši suprug, Sead. Kada je Nusret došao na sastanak, umesto emotivne partnerke sačekali su ga Sead i njegov rođak E. H. (19). Usledio je brutalni napad, mladić je prvo izudaran kocem, a potom uboden čak 22 puta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter