Izvor:
03.03.2017 u 05:28
0

ZORAN MARJANOVIĆ: „Želeo bih da Jecin ubica bude uhapšen pre godišnjice zločina!“

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, poručuje da očekuje da monstrum bude uhapšen do godišnjice njene smrti, 2. aprila!

Tačno 11 meseci od zločina na nasipu u Crvenki, Zoran tvrdi da već dugo nije u kontaktu sa inspektorima koji rade na ubistvu, ali da i dalje veruje da će policija otkriti ko mu je ubio ženu.

Jelenin suprug u razgovoru za Informer kaže da bez obzira što se godišnjica njene smrti bliži, on nema nikakve informacije kako teče istraga ovog slučaja.

– Prošlo je već 11 meseci otkako moje Jelene nema, a moja bol ne prestaje, već je sve veća. Iako je prošlo previše vremena od ubistva, niko mi ništa ne javlja, niti znam dokle je stigla istraga. Ne znam ni na koga policija sumnja, niti da li ima bilo kakve dokaze. Ali verujem u rad nadležnih i smatram da oni i treba da se bave istragom. Jedino želim da se ova agonija okonča i da ubica bude iza rešretaka – ističe Marjanović.

Prema njegovim rečima, jedina nada u celoj ovoj agoniji koju porodica Marjanović preživljava jeste mala Jana.

– Kada nekog izgubite na ovakav način, vreme tu ne izleči ništa. Štaviše, bol postaje sve veća, a uspomene na moju Jecu svakog dana naviru. Najteže mi je kad vidima našu ćerku koja raste bez majke. Zato i jesu sve oči uprte u nju i trudimo se da je izvedemo na pravi put, da bude srećna i zadovoljna. To je ono što me trenutno drži u životu – dodao je Jelenin suprug.

Izvor:Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter