Izvor:
03.03.2017 u 04:23
0

Vučić komentarisao saobraćajku Đukić Dejanović: Čuo sam se sa Slavicom, nadam se da će biti dobro!

Nisam lekar, ali mi je čini da je Slavica dobro. Razgovarao sam sa njom, mislim da je polomila ruku, komunikativna je i nadam se da će se brzo oporaviti – rekao je Vučić. Podsećamo, ministarka u Vladi Srbije i potpresednica SPS Slavica Đukić Dejanović doživela je težak udes pri povratku s predizbornog mitinga Aleksandra Vučića u Vranju.

Automobil je u udesu potpuno uništen, a Slavica Đukić Dejanović srećom nije doživela teže povrede. Ona je lakše povređena, kao i vozač automobila. Kako navodi portal Južne vesti, nesreća se dogodila nedaleko od motela Džep u Grdeličkoj klisuri.

Ona je bila na predizbornom mitingu Aleksandra Vučića u Vranju, kojem su prisustvovali i lider SPS Ivica Dačić i njihov koalicioni partner Dragan Marković Palma, kao i drugi koalicioni partneri SNS-a. Prema našim saznanjima, sada se radi dijagnostika. Slavica Đukić se ne seća ničega, sumnja se na lakši potres mozga, a postoje i povrede grudnog koša.

Žarko Obradović je rekao da se još uvek ništa ne zna sigurno jer se obavljaju pregledi.

Evo nalazim se u Kliničkom centru, još uvek se ništa ne zna, čekamo da lekari obave snimanje da bi se znalo kakav je stepen njenih povreda. Ona je od sada u rukama lekara. Pa kada lekari sve završe znaćemo šta i kako je, kaže Obradović.

Državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova i bliski saradnik Ivice Dačića Ivica Tončev je, komentarišući saobraćajnu nesreću koju je doživela Slavica Đukić Dejanović, da će SPS zahtevati od MUP-a da se formira komisija za ispitivanje uzroka nesreće.

SPS će zahtevati od MUP-a da se formira komisija, kako bi se utvrdilo kako je došlo do udesa u kolima u kojima je bila Slavica Đukić Dejanović. Ona je u toku dana imala dva udesa. Bog ju je pogledao– rekao je Tončev.

Kurir
Foto: Twitter/dna/ Twitter/fra_mar_joe

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter