Izvor:
17.12.2023 u 20:25
0

PETAR PETKOVIĆ: Pobeda SNS na izborima znači opstanak Srba na Kosovu

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju i član Predsedništva Srpske napredne stranke Petar Petković poručio je da će se na današnjim izborima pre svega odlučivati o tome da li će srpski narod na Kosovu i Metohiji ostati i opstati u svojoj državi Srbiji i na svom Kosovu i Metohiji.

ZALTIBORSKI OKRUG IZBORI: Do 14 časova najveća izlaznost u Kosjeriću 38 odsto

„Zato je od posebne važnosti da pobedi lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, jer upravo prva tačka našeg programa razvoja i budućnosti Srbije jeste odbrana Kosova i Metohije u sastavu Srbije. Ako želimo da se nastavi sa povećanjem plata, penzija, uopšte ubrzanog ekonomskog razvoja zemlje, novih pruga, puteva i svega onoga što donosi boljitak našem narodu, svim građanima Srbije, neophodno je da pobedi lista Srpske napredne stranke, ‘Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane’ „, rekao je Petković posle glasanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter