Izvor: alo
10.10.2022 u 14:28
0

DANAS JE NAJSREĆNIJI DAN U OKTOBRU: Evo koje tri stvari treba da uradite!

Energiju broja 1 prati i kiša meteora Drakonida, što ovaj dan čini najsrećnijim ovog meseca.

Danas je 10. 10. a ovakvi datumi se u numerologiji zovu danima ogledala. 10. oktobra svetom vlada broj 1. On ima svetlu i pozitivnu energiju, što omogućava lako rešavanje zadataka i izvršavanje obaveza. Energiju broja 1 prati i kiša meteora Drakonida, što ovaj dan čini najsrećnijim ovog meseca.

Pogledajte zadatak iz matematike za drugi razred koji je zapalio domaći internet: UBIŠE SE OD RAČUNANJA, a rešenje je tako jednostavno!

Evo kako ćete najbolje iskoristiti moć datuma ogledala:

1. Pronađite svoju srodnu dušu

Ovo je savršen dan da svoje slobodno vreme provedete sa porodicom, rođacima i prijateljima. Posetite ih ili makar pozovite telefonom. Važno je da se održava duh zajedništva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Jedinica takođe nosi energiju flerta, romantike. Odličan je trenutak za upoznavanje novih ljudi, imate sjajne šanse da među njima pronađete svoju srodnu dušu. U komunikaciji sa drugima pokažite ljubaznost, budite otvoreni, optimistični, vratiće vam se višestruko. Ako ste u braku, iskoristite dan za romantiku- idite na večeru, u bioskop, posvetite se jedno drugom, probudite uspavane strasti!

2. Priznjte ako niste u pravu

Ako ste pogrešili, nekoga nehotice povredili, uvredili, niste ispunili obećanje, zatražite oproštaj. Priznajte da niste bili u pravu, izvinite se. Ovo će vam pomoći da skinete teret sa svojih ramena. Jedinica podstiče ljude da priznaju svoje greške i grehe, a isto tako podstiče i druge da slušaju i da prihvate izvinjenje. Ako dođe do nesuglasica između vas i neke osobe, jedinica će vam pomoći da ih što pre rešite

3. Povećajte produktivnost i profit

Dan ogledala je sjajan za timski rad jer će rad u grupi doneti sjajne rezultate, produktivnost, kreativnost. Ovo će blagotvorno uticati na profit i na opšte raspoloženje. Nemojte se plašiti da slušate savete kolega, pomozite jedno drugom, budite podrška.

Ovo je odličan dan za razmišljanje, rešavanje nekih važnih problema koji zahtevaju povećanu energiju i intelektualnu snagu. Ako ste u dilemi, ne znate šta da radite i kako da postupite, nemojte da vam bude glupo da potražite savet od prijatelja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter