Izvor: Happy BSC
09.09.2020 u 11:02
0

LJUBAVNA HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Saznajte kome je sreća više a kome manje naklonjena

Ovo vas čeka u ljubavi u septembru!

Vidarica Bela za Happy BSC portal predviđa šta očekuje vaš horoskopski znak u narednom periodu i kome je ljubav više, a kome manje naklonjena. 

OVAN

Poteškoće u ljubavi zbog uplitanja neke treće osobe i to baš od osnove od koje smo zatražili pomoć. Umesto da vam bude od pomoći umesace se u vasu vezu i vaše zajedničke planove. Shvatićete da tu osobu dovoljno ne poznajete jer vam citavu situaciju preokrece na loše. Nered je zavladao u ličnim odnisima i za sad ne možete ništa učiniti…

BIK

U ljubavi ćete morati doneti neke važne odluke. Oba partnera daju svoje predloge. Treba pažljivo razmotriti mišljenja i predloge i sa kompromisom postići dovovor. Dobar sklad, brižna ljubav, prijatni trenuci u privatnosti i savršeno razumevanje….

BLIZANCI

Uskoro ćete biti prijatno iznenađeni jer vas očekuje najlepši nagoveštaj ljubavi. Sile dobra su vam naklonjene. Predstoji vam ostvarenje uspeh bi ostvarenje želje u tom što ste vi i vas partner naumili. Koračajte napred spokojno i samouvereno!

RAK 

Mogućnost kratke ljubavne veze ili mozda samo flert. Naklonjenost te osobe ispoljiće se putem poklona ili poziva. Ako ste već zauzeti razmislite o tome kako je ponekad bolje se zadržati samo na željama. Ne upadajte u iskušenja! 

LAV      

Vreme je za vašu veliku ljubavnu priču. Igrajte vašu glavnu ulogu u ne razmišljajte o posledicama. Vi ste sada osoba koja bira. Slede vam splet pozitivnih okolnosti. Sve vam ide na ruku!      

DEVICA

Ljubavno iskušenje.Ljubav mora biti uzajamna i davanje i poverenje .Oslobodite se tamnih senki oko vas.Prisetite se situacija i reci koje su bile na pocetku vase veze i u njima nadjite ključ za skladnu budućnost u dvoje.Najvrednije je u zivotu imati vernog i odanog zivotnog druga.Uzajamno se čuvajte !

VAGA

Uzvišene sudbinske istine među srodnim subinskim dušama. Vrlo uskoro će se sve u potpunosti otkriti jedna drugoj. Uploviće u dugu trajnu vezu. Ljubav kakva se retko događa, ona ce vas ispuniti čitav život i biti intezivna kao i na samom početku. Zahvalite se jedno drugom na postojanju!

ŠKORPIJA   

Već dugo očekujete vesti od drage vam osobe. Vaše čekanje je pri kraju. Vesti su već na putu i samo što nisu stigle. Čekaju vas vesti iz velike udaljenosti. Te vesti će uticati da donesete veoma važne odluke po pitanju ljubavi. Odluke moraju biti donete na brzinu. Učinite to bez oklevanja jer je ovi zov sudbine!

STRELAC

Ljubavni simbol koji predskazuje ostvarenje stare čežnje. Milost pozitivnih sila i sve što vam život donosi u ljubavnoj vezi. Ispravnošću vaših stavova uticaćete na vašu voljenu osobu. Sloga i sklad u svakom pogledu.

JARAC

Ulazite u vrlo neizvesno razdoblje. Ljubavnu dotrajalu vezu još niste raskinuli. Nešto bi ste preuzeli, ali ne znate šta. Negde biste krenuli ali nikuda ne želite stići. Vaše želje nisu jasne. Zapamtite da vaša volja ,a i izbor i te kako utiče na sudbinu!

VODOLIJA

Bićete igračka u rukama sreće, pa ćete prolaziti kroz razne lepe i ružne stvari u ljubavi nad kojima izgleda nećete imati nikakvu kontrolu. Pronađite vremena za razmišljanje pa prostudirajte i anazilirajte svoj položaj u životu i u ljubavi. Neophodno je da napravite pauzu kako biste došli do samopoznaje!

RIBE

Uskoro ćete upoznati vrlo uticajnu osobu na polju ljubavi koja će bitno promeniti vaš život. Prepoznaćete je po superiornom držanju i raskošnom načinu života. Oslonite se na nju i poslušajte njene savete sa punim poverenjem. Ništa vam neće nedostajati!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter