Izvor: BSC happy
27.11.2023 u 13:07
0

ČINI DA SE ŽENA OSEĆA KAO U RAJU: Muškarac u ovom znaku je najbolji ljubavnik

Strast, nežnost i romantika- sve su ovo karakteristike muškaraca rođenih u znaku Bika i zato su na glasu kao najbolji ljubavnici Zodijaka.

Uz njih se partnerka oseća kao centar sveta. Čak mu je važniji njen užitak od sopstvenog, a zadovoljna partnerka ispunjava ga ponosom. Pored njih, žena se oseća kao centar sveta, jer će Bik napraviti baš sve kako bi ona bila zadovoljna i zadovoljena.

Prema Zodijaku oni su muževni, imaju jak ljubavni nagon, nezasiti su u krevetu i toliko uživaju u vođenju ljubavi da su najsrećniji ako to traje satima. Kao i u hrani, Bikovi polako i s posebnim zadovoljstvom uživaju i u ženama. Nepredvidivi su!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter