Izvor: glossy
27.11.2023 u 13:08
0

ŠTA NAM ZVEZDE KAŽU: Veliki NEDELJNI horoskop PO DANIMA

Osim uopštenog nedeljnog horoskopa za svaki znak Zodijaka, pogledajte i kakva je astrološka prognoza po danima: od ponedeljka, 27. novembra, do nedelje, 3. decembra.

Ovan

 

U ponedeljak, 27. novembra, dešava se pun Mesec u Blizancima, koji će donosi važne dokumente u okviru finansija vaše porodice. Na primer, potpisaćete papire o nasleđu, primanju novca od osiguranja, hipoteci ili zajmu. Takođe, ovog dana možete saznati informacije o novcu vašeg partnera.

 

utorak, 28. novembra, Venera se povezuje sa „čvorom prošlosti“ u vašem sektoru odnosa i pravnih ugovora. Verovatno ćete prekinuti ugovor ili vezu sa nekom ženom ili sa grupom žena. U sredu i četvrtak, 29-30. novembra, Mesec ulazi u Raka i ulazi u aspekt trigona sa Saturnom i Neptunom. Komuniciraćete sa svojom majkom ili se baviti pitanjima nekretnina.

 

petak, 1. decembra, Mesec će ući u Lava, formirajući vatreni trigon u vašoj karti. Osetićete inspirativan osećaj da postignete, pobedite i budete srećna osoba. Najverovatnije ćete ovog dana napredovati u ličnim poslovima ili ljubavi. Ako planirate trudnoću, to se takođe može dogoditi.

 

subotu i nedelju, 2. i 3. decembra, Venera u Vagi će biti u aspektu sa Plutonom, formirajući napeti t-kvadrat u vašoj karti. Možda ćete doživeti „čep“ u vašoj vezi u vezi sa vašim ambicijama i planovima za budućnost. Ovo je sukob između dve strane, u kome će vam biti teško da odbranite svoju poziciju.

 

Bik

 

ponedeljak, 27. novembra, biće pun Mesec u Blizancima, koji donosi prijem finansijskog dokumenta ili završetak važnog novčanog ciklusa u vašem životu. Na primer, zatvorićete veliku transakciju, hipoteku ili kredit, ili obrnuto: napravićete neku vrstu investicije. Može doći do velike isplate. U utorak, 28. novembra, Venera se povezuje sa Čvorom prošlosti u vašem sektoru radnih odnosa, što bi moglo da vam donese otkaz ili važan zdravstveni događj (na primer, operacija).

 

U sredu i četvrtak, 29-30. novembra, Mesec ulazi u Raka i ulazi u aspekt trigona sa Saturnom i Neptunom. Komuniciraćete sa ženskim rođacima, a ovih dana ćete imati i prilično emotivno duboke dijaloge sa nekim od svojih mudrih prijatelja. U petak, 1. decembra, Mesec će ući u Lava, formirajući vatreni trigon u vašoj karti. Osećaćete se inspirisano da možda organizujete zabavu kod kuće. Takođe, ovaj aspekt može doneti praznično raspoloženje u vaš život.

 

U subotu i nedelju, 2. i 3. decembra, Venera u Vagi će biti u aspektu sa Plutonom, formirajući napeti t-kvadrat u vašoj karti. Situacija može biti povezana sa pravnim pitanjima u vezi sa nekretninama, koja će morati da se rešavaju tajno ili kontrolisani kao „na daljinu“ ili donošenjem intuitivne odluke.

 

 

Rak

 

ponedeljak, 27. novembra, u Blizancima je pun Mesec, koji bi mogao da otkrije tajnu koja može imati veze sa vašim zdravljem ili poslom. Takođe, na ovaj dan možete sresti osobu koja vas može izlečiti. Generalno, aspekt se odnosi na duhovno oslobođenje. U utorak, 28. novembra, Venera se povezuje sa Čvorom prošlosti u vašem sektoru nekretnina i porodice, što ukazuje na prodaju stana, kuće ili selidbu u drugo mesto stanovanja. Takođe, važan ciklus u porodičnom životu može završiti u vašem životu.

 

sredu i četvrtak, 29-30. novembra, Mesec ulazi u Raka i ulazi u aspekt trigona sa Saturnom i Neptunom. Emotivan dan koji može doneti komunikaciju sa religioznom osobom, psihologom ili učiteljem. U petak, 1. decembra, Mesec će ući u Lava, formirajući vatreni trigon u vašoj karti. Situacija će verovatno napredovati po pitanju novca i posla.

 

subotu i nedelju, 2. i 3. decembra, Venera u Vagi će biti u aspektu sa Plutonom, formirajući napet t-kvadrat u vašem grafikonu između sektora odnosa i stanovanja. Može doći do nesporazuma sa rođacima ili ćete morati da rešite ozbiljan problem u vezi sa finansijama vaše imovine.

Lav

 

ponedeljak, 27. novembra, biće pun Mesec u Blizancima, koji će vam možda doneti informacije o nekom od vaših prijatelja ili ljudi sa kojima ste imali ljubavnu vezu. Takođe na ovaj dan možete odlučiti da prekinete svoje prijateljstvo sa nekim. Pored toga, mogu se desiti neke promene u poslovima vašeg tima na poslu.

utorak, 28. novembra, Venera se povezuje sa Čvorom prošlosti u vašem sektoru porodice, što znači da vam se na današnji dan može javiti sestra, tetka, majka ili prijateljica iz prošlosti. Pored toga, na ovaj dan možete potpisati važan dokument koji upotpunjuje neke vaše veze ili obuku (primanje sertifikata, diplome, pravnog papira). Takođe je verovatno da ćete prodati automobil ili promeniti rutu kojom se već dugo vozite.

 

sredu i četvrtak, 29-30. novembra, Mesec ulazi u Raka i ulazi u aspekt trigona sa Saturnom i Neptunom. Emotivan dan koji je povezan sa kriznim energijama vaše prošlosti. Možda postoji komunikacija sa psihologom ili nekim vama duhovno značajnim. Ovih dana ćete imati mistične snove.

 

U petak, 1. decembra, Mesec će ući u Lava, formirajući vatreni trigon u vašoj karti. Osetićete povećanje lične energije, želju da preduzmete akciju, da požurite, da postignete ciljeve i da pomerite svoj život napred. Ovog dana može doći do posete svečanom događaju.

U subotu i nedelju, 2. i 3. decembra, Venera u Vagi biće u aspektu sa Plutonom, formirajući napet t kvadrat u vašem grafikonu između sektora rođaka i obaveza. Moguće je da ćete morati da putujete službeno za svoje rođake, ili da se pobrinete za papirologiju u vezi sa zdravljem (možda ćete ići na testove ili kod lekara).

 

Devica

 

ponedeljak, 27. novembra, u Blizancima će biti pun Mesec koji bi mogao da vam donese završetak važnog ciklusa u vašem životu ili će se desiti neki događaj na vašem poslu. Na primer, saznate za otpuštanje vašeg šefa, pa će vam biti ponuđeno unapređenje. Takođe ovog dana možete dobiti neki drugi pravni status — dispozitor punog meseca je u vašem ugovornom sektoru. Ako tek započinjete vezu, onda vas vaš partner može zaprositi.

 

U utorak, 28. novembra, Venera se povezuje sa čvorom prošlosti u vašem finansijskom sektoru, signalizirajući kraj finansijskog perioda u vašem životu. Na primer, zbog otpuštanja ili prelaska na drugu poziciju, vaša plata će se promeniti. Venera može doneti i veliko bacanje novca na ovaj dan (na primer, zbog kupovine kuće). U sredu i četvrtak, 29-30. novembra, Mesec ulazi u Raka i ulazi u aspekt trigona sa Saturnom i Neptunom. Emotivan dan koji je povezan sa situacijom nekoga u vašem timu ili među prijateljima. Vi ćete pružiti podršku nekome ili će neko vama pružiti psihološku pomoć. Ovo je aspekt mudrog i dubokog dijaloga.

 

petak, 1. decembra, Mesec će ući u Lava, formirajući vatreni trigon u vašoj karti. Osetićete povećanje lične energije, zaduženje za rešavanje stambenih, porodičnih stvari ili prisustvovati nekom uzbudljivom događaju. U subotu i nedelju, 2. i 3. decembra, Venera u Vagi će biti u aspektu sa Plutonom, formirajući napet t kvadrat u vašem grafikonu između sektora finansija i dece. Možda se svađate sa nekim oko novca, ili vaš romantični partner možda vrši pritisak na vaše samopouzdanje.

Vaga

 

U ponedeljak, 27. novembra, biće pun Mesec u Blizancima, koji bi vam mogao doneti završetak važnog ciklusa u vašem životu koji uključuje učenje ili putovanja. Ako ste živeli u inostranstvu, možete se vratiti. Takođe ovog dana možete komunicirati sa ljudima sa kojima ste ranije zajedno učili i saznati važne informacije o njima. Na današnji dan je verovatno da ćete dobiti neku vrstu dokumenta.

 

utorak, 28. novembra, Venera se povezuje sa čvorom prošlosti u vašem sektoru ličnosti, signalizirajući kraj ogromnog karmičkog perioda. Možda odlučite da se razvedete, dobijete otkaz, preselite se ili se vratite sa dugog putovanja.

 

U sredu i četvrtak, 29-30. novembra, Mesec ulazi u Raka i ulazi u aspekt trigona sa Saturnom i Neptunom. Emotivan dan koji je vezan za posao, na primer, neko iz vašeg tima će komunicirati sa vama o prilično osetljivoj situaciji. Možda postoji važan kontakt sa menadžerom. U petak, 1. decembra, Mesec će ući u Lava, formirajući vatreni trigon u vašoj karti. Neki događaj će se desiti u vašem životu, na primer, otići ćete u pozorište ili na sastanak.

 

U subotu i nedelju, 2. i 3. decembra, Venera u Vagi će biti u aspektu sa Plutonom, formirajući napet t kvadrat u vašem grafikonu između vaše ličnosti i sektora nekretnina. Verovatno će doći do spora oko stana, stanovanja ili će doći do sukoba sa jednim od roditelja.

Škorpija

 

ponedeljak, 27. novembra, u Blizancima će biti pun Mesec koji bi mogao da vam donese hipoteku, zajam, nasledstvo ili primanje veće sume. Na primer, plaćanje poreza ili osiguranja. Takođe možete imati operaciju ovog dana. U utorak, 28. novembra, Venera se povezuje sa čvorom prošlosti, tako da ćete se ovog dana oprostiti od nečega veoma važnog za vas. Ovo bi mogla biti veza koja je odigrala karmičku ulogu u vašem životu.

 

sredu i četvrtak, 29-30. novembra, Mesec ulazi u Raka i ulazi u aspekt trigona sa Saturnom i Neptunom. Emotivan dan koji je povezan sa komunikacijom sa nekom ženom. Ona može biti vaša majka, sestra ili neko sa kim delite zajedničke interese i hobije. U petak, 1. decembra, Mesec će ući u Lava, formirajući vatreni trigon u vašoj karti. Imaćete neki svetli događaj vezan za posao — korporativni događaj, žurku, ili će vam možda na ovaj dan jednostavno dati poklon.

 

subotu i nedelju, 2. i 3. decembra, Venera u Vagi će biti u aspektu sa Plutonom, formirajući napet t kvadrat u vašoj karti između prošlosti i rođaka — moguće je da ćete imati napet dijalog sa nekom od žena u porodici.

Strelac

 

U ponedeljak, 27. novembra, u Blizancima će biti pun Mesec koji vam može doneti sklapanje dogovora, potpisivanje ugovora ili, obrnuto, završetak nekog dugotrajnog procesa u vašem životu. Dispozitor punog Meseca je u vašem znaku, što znači da ćete vi biti taj koji će potpisivati i sastavljati dokumenta. Ovo može biti brak, razvod, otpuštanje.

utorak, 28. novembra, Venera se povezuje sa Čvorom prošlosti u vašem sektoru prijatelja i zajednica, što ukazuje na napuštanje grupe (na primer, prestajete da komunicirate sa svojim prijateljem). Takođe, ovog dana možete osetiti da se neki san ostvario, ili da se ostvarilo ono čemu ste težili. I više nemate nikakvih ambicija po ovom pitanju (možda se tiče odnosa).

 

U sredu i četvrtak, 29-30. novembra, Mesec ulazi u Raka i ulazi u aspekt trigona sa Saturnom i Neptunom. Emotivan dan, koji je povezan sa osećajem krize u kućnim poslovima ili jedan od roditelja ima težak dan. U petak, 1. decembra, Mesec će ući u Lava, formirajući vatreni trigon u vašoj karti. Imaćete neki svetli događaj, praznik, zabavu, sastanak.

 

U subotu i nedelju, 2. i 3. decembra, Venera u Vagi će biti u aspektu sa Plutonom, formirajući napet t kvadrat u vašoj karti između prošlosti i rođaka — moguće su svađe zbog nekih starih sukoba.

Jarac

 

ponedeljak, 27. novembra, biće pun Mesec u Blizancima, što bi moglo da vam donese kraj radnog perioda ili ciklusa koji će uticati na vaše finansije. Na primer, možete zatvoriti projekat na kome ste radili dosta dugo i za koji sada očekujete plaćanje.

 

utorak, 28. novembra, Venera se povezuje sa čvorom prošlosti u vašem sektoru karijere i statusa, signalizirajući kraj profesionalnog ciklusa koji je mogao da traje već nekoliko godina. Takođe možete imati promenu statusa. Ako ste imali šeficu, onda bi promena mogla da utiče na nju — na primer, ona će dati otkaz. Za mnoge Jarčeve, situacija će biti povezana sa društvenim statusom i državljanstvom. U sredu i četvrtak, 29-30. novembra, Mesec ulazi u Raka i ulazi u aspekt trigona sa Saturnom i Neptunom. Emotivan dan povezan sa vašim partnerom ili prilično osetljivom ženom. Imaćete dijalog ili prepisku u kojoj ćete morati da pružite podršku toj osobi.

 

U petak, 1. decembra, Mesec će ući u Lava, formirajući vatreni trigon u vašoj karti. Imaćete važan događaj vezan za novac i veliki porodični kapital. Na primer, možete odlučiti da investirate u nekretnine ili da dobijete finansije od prodaje. Ili ćete imati sastanak. U subotu i nedelju, 2. i 3. decembra, Venera u Vagi će biti u aspektu sa Plutonom, formirajući napeti t-kvadrat u vašoj karti između vaše karijere i vas. Verovatno ćete doživeti teška osećanja koja dolaze sa prevazilaženjem prepreka za ispunjenje.

Vodolija

 

ponedeljak, 27. novembra, biće pun Mesec u Blizancima, što bi moglo doneti jasnoću u vaša osećanja. Možda ćete imati i napredak u svom ličnom projektu, ili će vaše dete imati svetlu i sudbonosnu situaciju. Takođe na ovaj dan možete imati iskorak u svojim hobijima. U utorak, 28. novembra, Venera se povezuje sa prošlim čvorom u vašem sektoru učenja i napredovanja, što bi vam moglo doneti sastanak sa ljudima sa kojima ste ranije učili ili radili. Možete i da završite neku vrstu ugovora, i dobićete ishod tužbe.

 

sredu i četvrtak, 29-30. novembra, Mesec ulazi u Raka i ulazi u aspekt trigona sa Saturnom i Neptunom. Emotivan dan povezan sa radnom stvarnošću, kada ćete morati da obratite pažnju na finansije i plate. U petak, 1. decembra, Mesec će ući u Lava, formirajući vatreni trigon u vašoj karti. Sa vašim partnerom će se dogoditi važan događaj — sastanak, putovanje, neka vrsta svečanog događaja. U subotu i nedelju, 2. i 3. decembra, Venera u Vagi će biti u aspektu sa Plutonom, formirajući napet tau kvadrat u vašoj karti u vezi putovanja na velike udaljenosti i učenja. Na primer, internet možda neće raditi ovog dana ili ćete imati problema sa dokumentima.

 

Ribe

 

ponedeljak, 27. novembra, biće pun Mesec u Blizancima, što bi moglo da razjasni vašu stambenu situaciju. Na primer, možete dobiti ključeve, ili prodati stan ili kupiti nekretninu. Takođe važan događaj u porodici, koji može da prekine neki ciklus vašeg života. U utorak, 28. novembra, Venera se povezuje sa Čvorom prošlosti u vašem sektoru kapitala, što ukazuje na zatvaranje kredita, hipoteku ili dobijanje nasledstva. Takođe, može doći do krize sa nekom bliskom ženom ili grupom žena sa kojima možete prekinuti vezu.

 

sredu i četvrtak, 29-30. novembra, Mesec ulazi u Raka i ulazi u aspekt trigona sa Saturnom i Neptunom. Emotivan dan povezan sa svečanim događajima ili datumom. Prijatni ali prilično osetljivi dani. U petak, 1. decembra, Mesec će ući u Lava, formirajući vatreni trigon u vašoj karti. Imaćete važan događaj na poslu, na primer korporativni događaj, praznik, žurku.

 

subotu i nedelju, 2. i 3. decembra, Venera u Vagi će biti u aspektu sa Plutonom, formirajući napet t kvadrat u vašoj karti u vezi sa krizom u prijateljstvu ili krizom sa određenom grupom ljudi. Verovatno postoji raskorak između onoga što želite i onoga što možete da priuštite trenutno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter