Izvor:
07.09.2019 u 19:09
0

NEĆE VAM BITI LAKO: Proći ćete kroz pravi pakao ovog septembra, ali samo ako ste među ova tri znaka!

Znaci Zodijaka sa naše liste moraće ovog septembra da pronađu svoju unutrašnju snagu i bore se za ono što im je potrebno. Pa, ako se nađete na ovoj listi, budite oprezni, jer stvari neće ići onako kako ste zamislili. Međutim, nemojte brinuti. Svaki težak period doneće vam nove lekcije i saznanja.

Otkrivamo u nastavku kojim horoskopskim znacima septembar neće biti naklonjen.

Rak

Prva polovina meseca neće biti tako izazovna kao druga. Sunce, Merkur i Venera malo će uznemiriti vaš četvrti dom i vaše najdublje osećaje, a to će trajati ceo mesec, tako da ćete se odjednom početi pitati treba li da verujete svojoj intuiciji. Ali još uvek morate da sledite svoj unutrašnji glas! Jer će i ovo proći i vi najbolje znate šta vam treba…

Strelac

Ovog meseca ćete imati puno problema u profesionalnom životu, ali stvari će se polako menjati na bolje sa početkom sezone Vaga. Na vas će uticati kombinacija Jupitera i Neptuna, tako da morate naučiti kako da budete nežni prema sebi i ne budete previše kritični.

Ribe

Ovo se posebno odnosi na sezonu Vage, jer će Sunce aktivirati vašu osmu kuću seksa, intimnih odnosa, zajedničkih putovanja i transformacija. Pun mesec će takođe uticati na vas, tako da ćete biti puno uznemireniji nego inače. Najbolja stvar iz ovog perioda je da ispitate i saznate puno o tome šta stvarno želite.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter