Izvor:
17.03.2018 u 13:09
0

NEMOGUĆE IM JE ODOLETI: Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znacima su veliki zavodnici!

1. Ovan

Ovnovi vole biti macho muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi. Osvajaju klasičnim, vatrenim pristupom, direktno i bez okolišanja. Drugim rečima, muškarci Ovnovi su agresivni, energični i neumorni, ali pripazite na njihovu agresivnost, jer nekad znaju uživati u zadavanju bola. S druge strane, ovaj će vam muškarac dati uzbuđenje i zadovoljstvo koje želite.

2. Lav

Lavovi su po prirodi zaljubljeni sami u sebe te puni samopouzdanja, što ne skrivaju. Oni će takođe bez previše okolišanja, ali kraljevskim ophođenjem opčiniti partnerku. Ako treba, oko nje će se truditi nedeljama, a upornošću i stilom sigurno će je uspeti osvojiti.

3. Vaga

Muškarac Vaga osvojiće vas s puno stila, šarma i raskoši i tada postajete njegova "žrtva". Ali, Vage uživaju u intimnim trenucima s partnerom i žele od njih čuti nežne reči te očekuju da im se partner u potpunosti posveti. Ovi muškarci smatraju se i velikodušnim ljubavnicima, ali za to im treba i odgovarajuća partnerka, koja će ih moći pratiti u svemu.

4. Škorpija

Škorpija se smatraju ljubavnicima visokog napona, i iako mnoge žene maštaju o romansi s jednim takvim, malo njih ih može pratiti. On će vas tako osvojiti brzinom munje, vaše srce i telo, ali svaki pokušaj razgovaranja o intimnosti neće im biti prijatan, jer su u suštini nežni i ranjivi.

5. Strijelac

Kad se svidite Strelcu, on će vas bez okolišanja kupiti pažnjom i pokušavaće sve, samo kako bi vas osvojio. Tako ćete dobiti utisak da ste vi jedina žena na svetu, koju on želi.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Hayat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter